Bryllup

Skal I giftes? Sikkert... Ellers kigger I næppe efter en bryllupsfotograf. Hos Expo Fotografi har vi gennem årene fotograferet hundredvis af bryllupper. Vi elsker at være på sidelinjen på den store dag. Ofte stiller vi med to fotografer, således at vi indfanger alle nuancer. Og hyres vi til både foto og video er vi minimum 3 fotografer på opgaven.
Vi er uddannede fotografer og det er en sikkerhed for jer. Vi går til opgaven med stor professionalisme og vi er eksperter i at spotte de gode motiver. Vi er også gode menneskekendere og sporer os hurtigt ind på den optimale "fortolkning" af af jer som brudepar. Det sker i tæt relation med jer og vi efterkommer altid jeres ønsker og behov. Og så har vi naturligvis tjek på de nyeste tendenser og  fuldstændig fod på teknikken. Vi svigter aldrig. Hyrer I Expo Fotografi til et bryllup, så er jeres billedmateriale fra den store dag i sikre hænder.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres bryllup. Vi giver gerne kaffe, så vi i afslappede omgivelse kan diskutere location, billedstil, pakkeløsninger og "solskinsgaranti".

Powered by PhotoDeck